Madex International

Despre noi

MADEX INTERNATIONAL SRL a fost infiintata in 1992 si a inceput activitatea prin comert cu produse alimentare.

Din 1994 a intrat pe piata produselor de gradinarit, prin demararea colaborarii cu producatorul german GARDENA, producator cu care se lucreaza si in prezent pe baza de exclusivitate pentru import si distributie in Romania.

Pentru o cat mai completa acoperire a cerintelor clientilor pe domeniul gradina, din 2006 s-a demarat colaborarea cu producatorul german de mobilier metalic de exterior (gradina, terasa) rezistent la intemperii MWH (Royal garden).

Din 2010 suntem importatorul si distribuitorul pentru Romania al gamei COMPO – Germania -  fertilizatori pentru plante, pamant pentru ghivece, produse pentru protectia plantelor (anti-insecte) pentru hobby (uz casnic) .

 OFERTA SPECIALA!!! Din Septembrie 2012 va oferim Preturi Speciale de LICHIDARE STOC la gama de mobilier de gradina Royal Garden si la gama de Accesorii pentru seminee pe lemne La Nordica - Save.

Pentru toate gamele noastre de produse va asteptam sa ne vizitati la Showroom-ul (cu vanzare) din Bucuresti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (Soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni – Vineri 8.00 – 16.30 (18 August 2023 INCHIS!!).